דף הבית > הפודקאסט פשוט לצאת לאור > 5. בשורת הבישול הסורי מגיעה לעולם עם סיגי מנטל
סיגי התחילה בכתיבת ספר הבישול כמחווה לאימה והרצון לשמר זכרונות ילדות.
היא רצתה לשמח אותה ולאגד את מתכוני סבתה ז"ל, ולשם כך אספה, בישלה, הכינה וצילמה מתכונים רבים.
אחרי ארוחה משפחתית מוצלחת, החלו ללחוץ עליה בני הבית להפיץ אותו לקהלים רחבים.
סיגי בהתחלה היססה, ואז החליטה להרים הכפפה ובחרה להתמודד עם כל התהליך לבד.
היא נפגשה עם מספר הוצאות לאור ולא מצא חן בעיניה התהליך.
היא למדה שלב אחרי שלב בתהליך היצירה של ספר, ואז איך לשווק כולל הקמת אתר למכירה ובניית קהילה באינטרנט.
כיום סיגי נמצאת בצומת החלטה על יציאה בגירסה אנגלית, להוציא גירסה דיגיטלית וליצור עוד מוצרי המשך לספר כדוגמת סדנאות בישול.
היתה שיחה מרתקת בה בין השאר דיברנו על:
אנו מזמינים אותך להצטרך לקבוצת הפייסבוק שלנו סיפור פשוט לצאת לאור ולקבל עצות וטיפים בנושאי הוצאת ספרים בעברית והוצאת ספרים באמזון.
רוצה לדעת כמה עולה להוציא ספר לאור?
הכנו עבורך סרטון שמסביר זאת, תהנו!