הפודקאסט פשוט לצאת לאור מארחים את סיגי מנטל - בשורת הבישול הסורי מגיעה לעולם

תוכלו להאזין לפודקאסט גם בשרותים הבאים

5. בשורת הבישול הסורי מגיעה לעולם עם סיגי מנטל

סיגי התחילה בכתיבת ספר הבישול כמחווה לאימה והרצון לשמר זכרונות ילדות.

היא רצתה לשמח אותה ולאגד את מתכוני סבתה ז"ל, ולשם כך אספה, בישלה, הכינה וצילמה מתכונים רבים.

אחרי ארוחה משפחתית מוצלחת, החלו ללחוץ עליה בני הבית להפיץ אותו לקהלים רחבים.

סיגי בהתחלה היססה, ואז החליטה להרים הכפפה ובחרה להתמודד עם כל התהליך לבד.

האזינו לפודקאסט

היא נפגשה עם מספר הוצאות לאור ולא מצא חן בעיניה התהליך.

היא למדה שלב אחרי שלב בתהליך היצירה של ספר, ואז איך לשווק כולל הקמת אתר למכירה ובניית קהילה באינטרנט.

כיום סיגי נמצאת בצומת החלטה על יציאה בגירסה אנגלית, להוציא גירסה דיגיטלית וליצור עוד מוצרי המשך לספר כדוגמת סדנאות בישול.

 

היתה שיחה מרתקת בה בין השאר דיברנו על:

  • למה בחרה לצאת לאור לבד ולא דרך הוצאה לאור?
  • איך ידעה מה השלבים ואיך לשווק?
  • הסיפור מאחורי הארוח אצל מנחם הורביץ בערוץ 12
  • על אילו פחדים וחששות היתה צריכה להתגבר
  • מה גילתה על קהילת חובבי האוכל הסורי בארץ ובעולם?
  • מה ערוצי השיווק ומכירה שלה
  • 3 טיפים לסופרים

אנו מזמינים אותך להצטרך לקבוצת הפייסבוק שלנו סיפור פשוט לצאת לאור ולקבל עצות וטיפים בנושאי הוצאת ספרים בעברית והוצאת ספרים באמזון.

שתפו פרק זה עם אחרים

הוצאת ספר באמזון

כבר שמעת על הדרך הנכונה להתפרסם באמזון?

31 צעדים פשוטים שיעזרו לכם להצליח

פודקאסטים מומלצים

תודה שנרשמת! מדריך מרתק בדרך אליך למייל!

רוצה לדעת כמה עולה להוציא ספר לאור?

הכנו עבורך סרטון שמסביר זאת, תהנו!

רוצים לצאת לאור?

בואו לקבל מאיתנו עדכונים שוטפים ומרתקים בעולם הספרים

דילוג לתוכן